fi en se no ru

Emme anna liekin
koskaan sammua

Rock on

tarinamme

Työmiehinä ymmärrämme alaa ja tiedämme, ettei esimerkiksi hitsaaminen ole kiinni pelkästään taidosta. Tarvitaan toimivat työkalut ja oikeaa asennetta. Haluamme pitää kipinän päällä, ettei työsi koskaan keskeydy turhaan ja saat sen valmiiksi ajallaan häiritsemättä tuotantoa tai nostamatta kustannuksia.

Perheyrityksellämme on yli 12 vuoden kokemus teollisuuden palveluntuottajana Suomessa. Nyt haemme vauhtia kansainvälistymiseen. Tuotteemme ovat aina ykköstä ja palvelumme ripeää. Juuremme ovat syvällä Savossa ja kotimme Vieremällä, Ponsse -kumppanuuskylässä.

Teollisuutta palvelevat myyntipisteemme toimivat valtakunnallisesti. Tiimimme huolehtii huolto- ja kunnossapitopalveluista kentällä, ketterästi tuotantoasi häiritsemättä.

Pidämme asiat yksinkertaisina. Käännämme jokaisen kiven helpottaaksemme työtäsi, jotta voisit suoriutua siitä keskeytyksettä. 

Teemme sen suunnittelemalla, rakentamalla ja ylläpitämällä tehokkaita ja turvallisia työympäristöjä, jotka edesauttavat pääsemään parhaaseen tulokseen. Vauhdilla.

Näin saadaan homma rokkaamaan!

Palvelumme

Olemme Kempin virallinen jälleenmyyjä ja huoltoliike. Hoidamme myynnin, huollon, vuokrauksen ja liisauksen. Vuokraamme Kemppi -hitsauskoneita sekä täysin varusteltuja, siirrettäviä työkalukontteja.

Suunnittelemme ja toteutamme pientarvikehyllytyksiä. Tiimimme huolehtii huolto- ja kunnossapitopalveluista kentällä, ketterästi tuotantoasi häiritsemättä.

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Et mitään turhaa.
 

Palvelumme