fi en se no de
Laikas Hillo

Enemmän hilloa
Vähemmän ressiä

Fair play

Laikas
Hillo

Haluamme lujittaa yhteistyötämme tarjoamalla edullisen rahoituksen kaikenkokoisiin hankintoihin, jotta voit säästää pääomasi muihin tarkoituksiin.

Reilu peli. Raha on halpaa.

 1. Edullinen korko
 2. Nopea rahoituspäätös
 3. Joustava ja Luotettava

GMorella vieläkin tolkumpaa

GMore Älyvarasto on suunniteltu tuotantokoneiden käytön seurantaan ja elinkaaren hallintaan. Tämän päivän RFID-teknologia tekee laitteiden seurannasta helppoa, myös automatisoiduissa varastoissa. Tiedät aina, kenellä mikäkin laite on käytössä.

Lue lisää gmore-palvelusta

Miten homma etenee?

 • 1. Hakemus

  Saatuamme yrityksenne tarkat tiedot, halutun rahoitusajan keston, sopimuksen jäännösarvon sekä muut tiedot teemme tarjouksemme pohjalta rahoitushakemuksen, johon saamme välittömästi vastauksen.

 • 2. Rahoituspäätös

  Jos rahoituspäätös on myönteinen, voimme tehdä kaupat ja tavaran toimituksen jälkeen rahoituslaitos ryhtyy laskuttamaan asiakasta.

 • 3. Täysillä eteenpäin

  Rahoitus voi olla joko osamaksurahoitus tai leasing-rahoitus. Osamaksu on perinteinen osamaksu. Leasing-rahoituksessa asiakas maksaa maksuerät sovittuna aikana ja leasingin päättyessä asiakas päättää lunastaako laitteen vai jääkö laite myyjälle. Leasingrahoitus keventää yrityksen tasetta ja pysyy myös paremmin teknologisen kehityksen mukana saadesaan käyttöönsä uusinta teknologiaa tuotannossa esimerkiksi kolmen vuoden välein.

Laikas industry -palvelut

 • Rentti

  Vuokraamme Kemppi -hitsauskoneita, varusteita ja ohjelmistoja koko Suomeen.

  Lue lisää
 • Kontti

  Varusteltujen työkalukonttien vuokraus. Työkalut ja tarvikkeet kulkevat mukana työmaalta toiselle, turvallisesti ja helposti.

  Lue lisää
 • Rontti

  Varusteltujen työkalupakkien vuokraus. Rontissa työkalut ovat koko ajan kättesi ulottuvilla sekä pysyvät suojassa ja tallessa.

  Lue lisää
 • Tolkku

  Ennakoiva huoltopalvelu pitää konekannan alati tuotannossa sekä säästää rahaa, aikaa ja hermoja.

  Lue lisää
 • Hylly

  Pientarvikkeiden kartoitus- ja hyllytyspalvelu. Suunnittelemme, hyllytämme ja pidämme yllä pientarvikevalikoimaasi.

  Lue lisää
 • Hillo

  Edullinen rahoitus- ja leasingpalvelu. Nopea, joustava ja luotettava.

  Lue lisää
Töihin meille!