fi en se no de

Täysillä
eteenpäin

Tarjoamme parhaille parasta

Töihin
meille?

Laikas Oy kasvaa tällä hetkellä mukavasti ja haluamme kasvun jatkuvan. Haemme jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä teollisuusmyyntiin ja huoltoon koko Suomeen.

Kenttämyyjäksi huipulle

Jos haluat elämässä eteenpäin ja sellaiseen kouluun, jossa leivotaan mestareita - tule meille töihin. Et tarvitse muuta kuin kovan asenteen, rehellisyyttä ja tietyn määrän uskallusta heittäytyä. Konepajakokemus ja hitsaustaito ovat avuksi. Myyntitaustasta ei ole oikeastaan mitään hyötyä, voi olla jopa haittaa. Me teemme sinusta oikean myyjän.

Vaadimme paljon mutta myös annamme paljon. Jos pääset meille töihin, olet matkalla myynnin kuninkuuslajin eli kenttämyynnin huipulle. Alkupalkkamme on kuukausipalkka eikä se muutu provisiopalkaksi myöhemmin niin kuin monella muulla alan toimijalla. Palkkatasomme myyjillä on todistetusti reippaasti yli alan toimijoiden keskiarvon. Maksamme kuukausittaisia palkanlisiä todella reilusti ja haluamme että viihdyt meillä mahdollisimman pitkään. Palkkataso on tyypillisesti myyjällä alkuvaiheen koulutus ja perehdytysjakson jälkeen 3000-4500 euroa. Ylärajaa ei ole.

Huoltomieheksi hyvään yritykseen

Haemme huoltomiehiä hitsauskoneiden huoltoon sekä muuhun teollisuushuoltoon. Hae meille töihin jos olet työskennellyt hitsauskoneiden, lähinnä Kempin parissa. Meillä on nykyaikaiset huoltotilat ja kuukausipalkan päälle kuukausittain maksettava tulososa, joka voi vaihdella 400-2000 euron välilllä. Huoltomiehenä olet myös myyjä, jolloin ripaus sosiaalisuutta ei ole pahitteeksi. Tietojärjestelmien käyttö saisi olla kohtuullisella tasolla.
 

Lähetä hakemus tai ota yhteyttä:

Ilkka Huttunen
Toimitusjohtaja
ilkka.huttunen@laikas.fi
Puh. 040 077 6694

Töihin meille!