Siirry sisältöön

TARINAMME

Teollisuuden kokeneina työntekijöinä ymmärrämme alaa ja tiedämme, että työ ei ole kiinni pelkästä taidosta. Tarvitaan toimivat tarvikkeet, työkalut ja oikeaa asennetta, jotta homma etenee. Tehtävämme on pitää kipinä yllä, jotta työsi ei koskaan keskeydy turhaan.

Perheyrityksellämme on kokemus jo lähes parinkymmenen vuoden ajalta teollisuuden palveluntuottajana Suomessa. Juuremme ovat syvällä Savossa ja kotimme Vieremällä, Ponsse -kumppanuuskylässä. Myyntipisteemme palvelevat kotimaisia ja kansainvälisiä teollisuusyrityksiä valtakunnallisesti. Tiimimme huolehtii hyllytyspalveluista, huollosta ja kunnossapidosta kentällä, aina nopeasti ja tuotantoasi häiritsemättä. 

Tykkäämme pitää asiat yksinkertaisina. Haasteet ratkomme suunnittelemalla, rakentamalla ja ylläpitämällä tehokkaita ja turvallisia työympäristöjä. Käännämme jokaisen kiven helpottaaksemme työtäsi ja saavuttaaksemme parhaat tulokset. 

Näin saadaan homma rokkaamaan!

PALVELUMME

Laikas on teollisuuden asiantuntija ja -kumppani, jolta saat kattavat hyllytys-, vuokraus-, tuki-, huolto- ja seurantapalvelut luotettavasti ja nopeasti. 

Suunnittelemme ja toteutamme kustannustehokasta pientarvikehyllytystä. Tiimimme huolehtii huolto- ja kunnossapitopalveluista kentällä häiritsemättä tuotantoasi. Laikas GMore -älyvarastopalvelu pitää huolta, että työkalut- ja koneet ovat aina valmiina käyttöön. 

Olemme virallinen Kemppi jälleenmyyjä. Meiltä löytyy myös asiantunteva Kemppi huoltopalvelu. Hoidamme myynnin, huollon, vuokrauksen ja liisauksen. Vuokraamme Kemppi -hitsauskoneita sekä täysin varusteltuja, siirrettäviä työkalukontteja sekä asentajakohtaisia työkalupakkeja eli Rontteja. Tarvittaessa rahoitamme kaikenkokoisia hankintoja.

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Et mitään turhaa.


CircularLaikas – palvelukyvykkyyden ja liiketoiminnan uudistamista uusilla digi- ja kestävän kehityksen ratkaisuilla

Euroopan Aluekehitysrahaston rahoittaman CircularLaikas -hankkeen tarkoituksena on palvelukyvykkyyden uudistaminen digitaalisten tuote- ja palveluratkaisujen avulla sekä tutkia ja luoda edellytykset Laikas Oy:n liiketoiminnan uudistamiseksi kestävän kehityksen ja kiertotalouden periaatteiden mukaiseksi. Lisäksi hankkeessa uudistetaan Laikas Oy:n brändi tavoitellun kestävän kehityksen liiketoimintamallin mukaiseksi.