Siirry sisältöön

LAIKAS
KONTTI

Laikaksen siirrettävät, turvalliset ja yksilöllisesti varustellut Kontit vähentävät omistamisen kustannuksia ja työmaan varustelun tuskaa. Konttiin mahtuu kaikki tarvittavat varusteet 6–12 hitsaavalle työmiehelle sekä pientarvikevarasto jopa 12 kuukauden työmaalle.

Kaikki työkalut ovat aina uusia tai huollettuja merkkituotteita. Koneet, laikat, pultit, mutterit, rukkaset ja muut tarvikkeet ovat Kontissa suojassa, tallessa ja aina valmiina tositoimiin. Valitse kuhunkin hommaan sopivimmat työkalut. Maksat vain käyttämäsi tarvikkeet – et mistään turhasta.

Vuokraamme Konttia jo kymmenille työmaille ympäri Suomea ja palvelumme on käytössä myös Pohjois-Ruotsissa. Pyrimme suunnittelemaan Kontin sisällön aina jokaiseen kohteeseen riittäväksi mutta tarvittaessa pystymme täydentämään Konttia rivakasti.

Näin työsi jatkuu täysillä eteenpäin. Weld on.

  1. TURVALLINEN JA KESTÄVÄ
  2. TYÖKALUT AINA ULOTTUVILLASI
  3. KAIKKI MITÄ TARVITSET, AINA HUOLLETTUNA

GMorella vieläkin tolkumpaa

GMore Älyvarasto on suunniteltu tuotantokoneiden käytön seurantaan ja elinkaaren hallintaan. Tämän päivän RFID-teknologia tekee laitteiden seurannasta helppoa, myös automatisoiduissa varastoissa. Tiedät aina, kenellä mikäkin laite on käytössä.

Kontin varustelu

Kemppi hitsauskoneet
Kulutusosat
Hiomatarvikkeet
Työkalut
Työsuojaimet
Kemikaalit
Nostovälineet
Hitsauslisäaineet
Sähkö- ja akkutyökalut
Kiinnitystarvikkeet
Sähkö

Laikas Industry -palvelut

Rentti
Kontti
Rontti
Tolkku
Hylly
Hillo

Ota yhteyttä