Siirry sisältöön

LAIKAS KONTTI – TYÖKALUT KOVIMPIIN HOMMIIN

Laikaksen siirrettävät, turvalliset ja yksilöllisesti varustellut Kontit vähentävät omistamisen kustannuksia ja työmaan varustelun tuskaa. Konttiin mahtuu kaikki tarvittavat varusteet 6–12 hitsaavalle työmiehelle sekä pientarvikevarasto jopa 12 kuukauden työmaalle.

Kaikki työkalumme ovat aina uusia tai tarkastettuja merkkituotteita. Koneet, laikat, pultit, mutterit, rukkaset ja muut tarvikkeet ovat Kontissa suojassa, tallessa ja aina valmiina tositoimiin.

Hinnoittelemme Kontin niin, että maksat vain käyttämäsi tarvikkeet – et mitään turhaa. Esimerkiksi kuuden työmiehen varustava Kontti kolmen kuukauden työmaalle kustantaa keskimäärin 85 €/pv.

Olemme vuokranneet Konttia jo kymmenille työmaille ympäri Suomea ja palvelumme on käytössä myös Pohjois-Ruotsissa. Pyrimme suunnittelemaan Kontin sisällön aina jokaiseen kohteeseen riittäväksi mutta tarvittaessa pystymme täydentämään Konttia rivakasti.

Näin työsi jatkuu täysillä eteenpäin. Weld on.

Kokoa oma arsenaalisi

Iske Konttiin tarvitsemasi työkalut, niin näet esimerkin kokonaiskustannuksista. Täytä lopuksi yhteystietosi ja laitetaan homma rokkaamaan!

Valitse vuokra-aika

Valitse pakkien lukumäärä

Hinta tälle kokoonpanolle:

1920 € / kk

Kontin tarjouspyyntö

Paljonko on kaksi plus kolme?* (vastaa pienin kirjaimin)

* -merkatut kentät ovat pakollisia

KOOLLA ON VÄLIÄ!

Valitse oikeat välineet oikeaan työhön.
Tutustu kevyempiin Laikas Industry – palveluihin,
kerromme mielellämme lisää!

RENTTI

Vuokraamme Kemppi -hitsauskoneita, varusteita ja ohjelmistoja koko Suomeen.