Siirry sisältöön

HYPPÄÄ MUKAAN TEKIJÖIDEN TIIMIIN

Laikas on teollisuuden moniosaaja, jolla on valmiiksi pureskeltu urapolku huippumyyjäksi. Meillä sinä itse pääset myyntityön keskiöön. Saat kilpailukykyisen perus- ja tulospalkkauksen, innostavan työkentän ja vahvan taustatuen kannustavilta kollegoilta. Tekijöiden tiimissä kasvat huippumyyjäksi alan näköalapaikalle.

Laikas GMore

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Sinulla on jo myyntialan kokemusta, mutta ennen kaikkea kunnianhimoa tarttua uusiin haasteisiin. Nautit vapaudesta ja vastuusta kentällä, ja olet samalla sitoutunut joukkuepelaaja. Tulet mainiosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja uskallat laittaa vahvan persoonasi likoon asiakkaan hyväksi.

KUNNON KOULUTUS ON KUNNIA-ASIA

Emme edellytä sinulta aiempaa teollista työhistoriaa, sillä huippumyyjän salaisuus on asenteessa: Sinä pistät peliin oman lahjakkuutesi. Meidän tehtävämme on perehdyttää sinut toimialaan, tuotteisiin ja palveluihin, ja teemme sen kerralla oikein.

HUIPULLE KAHDESSA VUODESSA

Talomme tarjoaa kahden vuoden paalutetun uratien huippumyyjäksi,
ja palkitsee sinut ahkeruudestasi sen jokaisessa vaiheessa.

LÄMMITTELY – 1 VIIKKO

Opastamme sinut talon tavoille. Perehdytämme yritykseen, toimialaan ja käytännön työkaluihin. Maksamme sinulle peruskuukausipalkkaa, alkaen 2000 EUR – lisää taidoista riippuen.

STARTTI – 3 VIIKKOA

Pääset kokeneemman kollegasi turvalliseen oppiin omalla toimipisteelläsi. Käyt läpi tuote- ja toimittajakoulutukset ja aloitat käytännön myyntityön. Maksamme sinulle peruskuukausipalkkaa, alkaen 2000 EUR – lisää taidoista riippuen.

TREENI – 5 KK

Kollegasi tutustuttaa sinut kenttämyyntiin ja asiakkaisiin. Samalla jatkat tarpeellisia tuote- ja toimittajakoulutuksia. Saat oman myyntialueen ja omia asiakkaita. Pääset kiinni tulospalkkaan. Annamme käyttöösi auton 6 kuukautta työsuhteen alkamisesta. Ansaitset 6 kuukauden kohdalla noin 2400-2800 EUR.

TIENESTI – 6 KK > 2 V

Tulotasosi nousee nopeasti. Kokeneempien kollegoiden ja yrityksen tarjoama koulutus ja tuki jatkuu samalla, kun saat lisää omia asiakkuuksia. Työskentelet itsenäisesti, mutta taustallasi on koko tiimimme vankka tuki. Ensimmäisen vuoden kohdalla noin 3000-3200 EUR ja toisen vuoden jälkeen noin 3500-5000 EUR.

KÄÄRITÄÄNKÖ HIHAT?


Meillä on tekijälle töitä, ja kasvavalla alalla odottaa mahdollisuus menestyä.
Kysy lisää huippumyyjän uratiestä ja jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi.

YHTEYSTIEDOT
Ilkka Huttunen
Toimitusjohtaja
ilkka.huttunen@laikas.fi
Puh. 040 077 6694