Siirry sisältöön

LAIKAS
RONTTI

Laikas Rontti on työmaasi päivänsäde. Erityisesti keikkatöihin ja urakoihin suunniteltuun vuokrattavaan työkalupakkiin mahtuu kahden työmiehen perusvarustus. Pakissa työkalut ovat koko ajan kättesi ulottuvilla sekä pysyvät suojassa ja tallessa. Roikan läpivienti mahdollistaa työkalujen latauksen lukitussa pakissa. Pyörillä kulkeva, 12mm koivuvanerista valmistettu Rontti on näppärä siirrellä ja kestää kovaakin käyttöä. Vuokrattava työkalupakki vähentää työkaluarsenaalin omistamisen kustannuksia – Rontin vuokra on vain muutaman euron päivässä.

Valikoimaamme kuuluu neljä vakiopakkia: IV, LVI, sähkö ja mekaniikka. Pakit sisältävät tarvitsemasi laatutyökalut todella kireällä vuokrahinnalla. Jos tarvitset useamman Rontin, voidaan ne latoa päällekkäin kuljetuskustannusten minimoimiseksi.

Rontti voidaan myös kustomoida täysin toiveidesi mukaan ja edustamillamme laatumerkeillä, kuten Kemppi ja Metabo. 

Keikka kuin keikka. Rent-A-Toolbox.

  1. SIIRRETTÄVÄ JA YKSILÖLLINEN
  2. TYÖMAAN PIENTAVARA YHDESSÄ PAKISSA
  3. KAIKKI MITÄ TARVITSET, EI MITÄÄN TURHAA
  • hero-image
  • hero-image
  • hero-image
  • hero-image
  • hero-image
  • hero-image

GMorella vieläkin tolkumpaa

GMore Älyvarasto on suunniteltu tuotantokoneiden käytön seurantaan ja elinkaaren hallintaan. Tämän päivän RFID-teknologia tekee laitteiden seurannasta helppoa, myös automatisoiduissa varastoissa. Tiedät aina, kenellä mikäkin laite on käytössä.

Rontin varustelu

Mekaniikka
IV
LVI
Sähkö
Ronttien lastaus

Laikas Industry -palvelut

Rentti
Kontti
Rontti
Tolkku
Hylly
Hillo

Ota yhteyttä